Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.11.2006 20:59 - Pojelaniq
Автор: shadeldeath Категория: Забавление   
Прочетен: 199615 Коментари: 203 Гласове:
0Pojelaniq

Една свещичка повече гори,
една сълза в очите ти блести.
Не си с година остаряла,
ти просто повече си помъдряла!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!
Токущо преведохме на вашата банкова сметка 365 дни с късмет,здраве и щастие.Използвайте ги с любов и оптимистично настроение.

Нека само обич топли твоите очи,
нека слънцето огрява дните ти с лъчи,
здравето да ти е спътник всеки божи ден
и 100 години да празнуваш този имен ден.

Кошничка с рози, целувки от мен. Поздравявам те мила за РОЖДЕНИЯ ДЕН.

Желая ти 12 месеца без болести,
52 седмици без грижи,
365 дни щастие,
8760 часа любов,
525600 минути кеф
и 31536000 секунди секс!

Какво ли да ти пожелая... Нали е твоя младостта, а нищо по-добро не зная от нея и от радостта. Бъди добра, бъди щастлива, върви с една звезда в нощта и нека никога да не заспива смеха на твоята уста!

Аз не съм пророк,
нито древен гръцки бог,
не умея да гадая,
но на теб ще пожелая,
много здраве,щастие и радост
придружени с вечна младост.


От сега и за напред - здраве, щастие, късмет!

Дълго младей,
век поживей,
много се смей
и във всичко успей!

Честит имен ден! Ти знаеш,че малко мисля и много говоря.На днешния ден обаче мислих дълго и го измислих:Наздраве,Георги,да ти е живо и здраво името!

Честит имен ден! Въпросът е "да се напием или да останем нетрезви". Ти избери сам, а аз ще продължа да си пия с бутилка в ръка и с твоето име на уста!

Честит имен ден.Искам да ти пожелая здраве и пари. Защото има ли човек здраве, всичко друго с пари се купува. С една дума - да ти е леко сърцето и тежък джоба!

Днес е Цветница! Честит имен ден! Не оставяй вечерта ти да бъде черно-бяла, а я направи цветна като името ти!

Иван си ти - това е ясно,о, име славно, най-прекрасно!Денят е днеска на Иван,не се скатавай кат` шаран!Ела и всички почерпи.

Да пребориш змея и сам змей да станеш.Едната глава като му отсечеш,на тебе двете да ти станат!И после Св.Георги да ти е на помощ!

Е-е-е-е-е Свети Георги да помолим с теб по пътя да върви… Свети Георги, тебе молим, дай му сила с махмурлука той да се пребори!

Това е радост най-позната,на всички хора на Земята:да черпиш своите другари-с мезе,и бира, и цигари.Да ти е живо името,да са ни пълни чашите!

Честит празник и запомни от мен - не е важно колко си умна и дали си красива, важното е колко пари има гаджето ти.

Дълго, дълго седях във ваната, замислен като някой Архимед и изведнъж извиках-Еврика!Открих думите... Честит рожден ден, бе! Обичам те!

Честит Великден!Нека здравето и доброто настроение не те напускат цяла година!Велики дела да свършиш,велики мисли да имаш,велик да си и ти!Христос воскресе!

ЧНГ-200,,,!И понеже често ми се случва да забравям от сега те поздравявам с 2 февруари,3 март,Великден,1 май,24 май,6 септември,22 септември и...ЧНГ-200,,,!/следващата/

Оптимистите чакат 12 часа,за да са сигурни,че НГ е дошла,а песимистите - че старата си е отишла.Бъди реалист-напий се и НГ ще дойде, когато я обявиш!

Ако любовта е море,никога да не намериш бряг!
Ако щастието е магия, никога да не се избавиш от нея!
Ако живота е борба, печели всяка БИТКА!!!

Една свещичка повече гори
Една сълза във твоите очи блести
Не, ти не си една година остаряла
ти просто мъничко си помъдряла

Живей сега,
Усмихвай се сега,
Радвай се на това, което имаш днес
и се бори за всичко онова, което искаш да имаш утре,защото колелото на живяота не се върти назад и времето не спира при вчера!

Когато снежинките бели падат в ноща,когато декамври изпраща последната вечер с тъга,то чуй че някой ти праща вечен привет в нощта-бъди най-щастлив в любовта;)


На теб приятелко желая светли дни,желая ти венец от рози и сбъдване на твойте мечти :)За теб живота нека бъде песен,за теб живота да е сбъдната мечта.Желая ти прекрасна младост от мое име и от името на Любовта;)

Нека от твойте очи,като от слънце да пръскат жарки и лъчи,които в най-студените дни на новата година да топлят твоята любима!

Пожелавам ти слънце да грее в твойте очи,усмивка да блести на лицето ти и радост да носиш на всички ни!

Когато часовникът удари полунощ и стрелките срамежливо се целунат,значи че някой от сърце ти праща най-сърдечни привети-бъди най-щастлив!

Бъди ни жива,здрава и щатлива:)Букет от чувствата ми приеми и обичта ни към теб безкрайна,като подарък прегърни:)

В светлата вечер на новата година в радост и светли мечти,желая ти здраве мило и сбъдване на твоите мечти:)))

Да ти е живо и здраво името.Със здраве го носи,да не свършва виното и дръзките мечти:)


Маслинка,лед,мартини-
наздраве за много години.
Весел,здрав,засмян
и цяла година пиян,
но не от домашна ракия,
а от любовна магия!!!

Бъди като небето-усмихвай се след всяка буря:)Бъди като тревата-изправяй се,когато те прегазят:)Бъди като звездите-близка и далечна,даряваща любов и светлина!

С пожелания за упоритост-за да следваш мечтите си,смелост-за да ги отстояваш,търпение-за да ги постигнеш и любов,която да дава смисъл на всичко това:)

Бъди здрава като скалите,красива като розите и обичана като парите!

Всичко,което ти желая е здраве,защото е най-важно,щастие,защото е необходимо и любов,защото тя ще спаси света:)

Ако щастието е птица,нека никога не спира нейния полет!Ако животът е път,нека винаги вървиш!Ако любовта е море,нека никога не видиш бряг!Денят е твой и твой е всеки следващ ден-Честит Рожден Ден!

На празниците хората си пожелават много неща,но аз ти пожелавам само 2:Никога и Винаги-Винаги щастлив и никога нещастен!

Пожелавам ти да бъдеш обсипана с розите на щастието,а душата-изпълнена с тихия глас на любовта!!!

Нека твойте желания бъдат мои пожелания и помни никога не спирай да опитваш и никога не опитвай да спреш!

Желая ти едно приятелство-не най-голямота,а най-искреното!Желая ти една любов-не най-голямата,а най-искрената!Желая ти една приятелка-не най-красивата,а тази,която ще те направи истински щастлив!

Пожелавам ти много здраве,щастие,късмет и най-вече любов!Нека всяка твоя съкровена мечта стане реалност!!!Помни,че живота е като огледалото и ако ти му се усмихнеш и той ще ти отвърне със същото!Така че винаги бъди все същото усмихнато момиче!

Ако има нещо по-добро от здравето,по-красиво от щастието и по-нежно от любовта,то аз ти го пожелавам от все сърце!

Ако има нещо по-хубаво от пролетта,нещо по-приятно от нощта и нещо по-велико от любовта,то нека тогава бъде твое!


Желая ти много щастие-бъди здрав за да го изживееш,силен-за да го постигнеш и умен за да го задържиш!

Приятно пътуване с кораба “Младост” на екскурзия “Любов” през океана “Живот”:)

Ти си слънце на земята,ти си радост за душата,ставаш ти за климатик,водка за алкохолик,ваучер за GSM.Да ти е честит рождения ден:)

Пожелавам ти букет червени рози,водка в двойни дози и секс в различни пози:)

Ч*Р*Д:)Пожелавам ти да си толкова щастлива,колкото и талантлива,да сияш все така,като утринна роса и да бъдеш все така мила и добра:)

Нека само чиста обич топли твойте очи,нека щастие огрява пътят ти с лъчи,нека здравето да ти е спътник всеки божи ден и мечтите си осъществи заради мен!

ЧРД!Внимавай да не се счупи някоя чаша,ако се разлее вино,избърши го веднага,за да не лепне.За капак съседите ще извикат полиция,ако сте шумни.Весел празник!


ЧРД!Вярвай в трудните моменти,смей се когато тъжиш.Лесно е глава да отпуснеш,трудно е да победиш.Живота казват е игра,в която все някой побеждава и ако наистина е така да победиш ти пожелавам!

Седя в едно кафене и пиша името ти със солети. И знаеш ли защо го правя?! Защото днес имаш рожден ден, а аз искам да те схрускам. Честито сладур!!!


Скъпи приятелю,ние,всички твои колеги,целия офис,барабар с чистачката ти желаем ЧРД, много здраве и любов,много жени,много мъже и много да почерпиш!Наздраве

ЧРД и помни: "Като си намокриш прекалено краката те боли гърлото, а като си намокриш прекалено гърлото не те държат краката!"

Честит рожден ден, скъпа приятелко! Пожелавам ти всичко пожелателно и да "илядиш"! Но не се увличай, защото Лили Иванова ще ти завиждаЧРД!Най-важното е жените да те харесват а мъжете да те уважават.Останалите не ги мисли.И да пийнеш яко,защото празник без водка е като Титаник без лодка:)

ЧРД!Не се кахъри, че вече си с една година по-голяма.Защото вече си и с една година по-красива,по-умна и по-привлекателна!Продължавай с тази скорост!

Честит празник на всички студенти-бивши,настоящи,бъдещи и най-вече празнуващи!

Ч*Р*Д:)Бъди ни жив,здрав,красив и все така щастлив и талантлив:)Наздраве!

Честит имен ден!Пожелавам ти много щастие,любов,здраве,любов,успех,любов,късмет,любов и много любов!

Честит рожден ден!!!!!!!!!!!!!!!!! Пожелавам ти всичко най-най,защото ти си най-най :)

Честит рожден ден!Да си жива и здрава и много щастие и любов!

Честит Имен Ден,мила!Бъди жива и здрава!Желая ти много щастливи мигове,много късмет и любов!!!

Ч.И.Д.Днес на твоя имен ден,те приветствам умилен и ти желая гръмогласно,в живота всичко най-прекрасно!

Мило мое,пожелавам ти да празнуваш много имени дни с много истински приятели!Бъди винаги лъчезарна и щастлива,не се предавай пред трудностите и вярвай в щастието!Помни,че има хора,които те обичат и на които винаги можеш да разчиташ!Обичам те!

Честит Имен Ден!Пожелавам ти много здраве,щастие,късмет,успехи и сбъдване на всичките ти мечти!Бъди все така хубава,умна,енергична,лъчезарна, и усмихната!

Честит Имен Ден!От все сърце ти желая много успех във всичко,което умееш;късмет за това,което не зависи от теб,и много любов,която да те кара да се чувстваш истински щастлива,защото ти го заслужаваш!Много си те обичкам!

Пожелавам ти здраве,щастие и любов!

Как е купона?Честит празник,цвете мое!Желая ти всичко хубаво!Обичам те!

Честит имен ден!Желая ти всичко най-най!

Честит празник!Само хубави неща да ти се случват!:)

Честит Имен Ден!Чудя се и се мая какво да ти пожелая-щастие или радост,а може би вечна младост.Нека да е младост,защото в нея има щастие и радост!:)

@>---‘-,-)be happy!

ЧИД!Много любов,здраве,късмет и кошница пълна с мед!(Шегичка)Весел празник!

Честит имен ден!Пожелаваме много здраве,цветно настроение и усмивки.Весел празник!

ЧИД,мило мое слънчице!Пожелавам ти сбъдване на всичките ти мечти,да си много щастлива!Благодаря ти,че си ми приятелка!ОБИЧАМ СИ ТЕ!Приятно изкарване!

Честит Рожден Ден!Да си жива,здрава,много влюбена и щастлива!

Твоят ден е много хубав.Бъди винаги усмихната и лъчезарна.Целувки!

ЧИД,желая ти много здраве,щастие,късмет и попътен вятър в живота!

ЧРД,бъди много щастлива,заобиколена от истински приятели,пияна от любов и да продължаваш да вярваш в мечтите,за да се сбъднат!Много те обичам!

Честит Рожден Ден!Да си жива и здрава и все така усмихната:)

Честит Осми Март:) @-/-/-

Честит празник,съкровище!

Честит празник!Много здраве,щастие,любов.Весело изкарване на празника!

Честит Осми март!Бъди все така умна,хубава и лъчезарна!

Честит 8-ми март!Нека този ден ти донесе много щастие и усмивки:* bye сладур!

Честит празник!Обичам те!

Честита Баба Марта!!!Пожелавам ти много здраве,щастие и късмет!!!

Hi!Желая ти много здраве и вълнуващи моменти през март!

Честит 1-ви март!От все сърце ти желая много здраве,защото без него не можем,и много успехи!!!( )( )

Честит празник,ако си влюбена де!

ЧНГ с пожелание да е по-успешна и по-богата на хубави моменти!

За много години-желая ти много щастие и здраве,то другото само ще дойде!

Честита Нова Година!Нека през 200... пътят ти бъде осеян с радост,здраве и късмет!

Честита Коледа!С най-сърдечни пожелания!

Честита Коледа и честито Рождество Христово!Желая ти много здраве,щастие и късмет!:)))

Честита Коледа!!!Весело посрещане на новата година!Много усмивки и късмет!4ао:)

Весела Коледа и честито Рождество Христово!Желая ти много усмивки,но най-вече здраве!!!Много целувки!!!

Весела Коледа и весело посрещане на Новата година!

Честита Нова Година!Много здраве,щастие и късмет!!!Весело изкарване!!!

Честита Нова 200...!Много успехи,здраве,пари,любов и щастие!

Ч.Н.Г!!!Нека новата 200...г.да е по-успешна от 200... /миналата/и да ти донесе много любов,здраве и щастливи изживявания!

Ч.Н.Г!Нека новата 200...г.да е по-успешна от 200.../миналата/,но не по-добра от 200.../следващата/!

Честита нова година!Желая ти много здраве,щастие,успехи и сбъдване на всичките ти мечти!!!

Честита нова година!Нека през новата 200...пътят ти бъде осеян с радост,здраве и късмет!

Ние Ви желаем 12 месеца Здраве, 52 седмици Щастие, 365 дни Късмет, 8760 часа Успех, 525600 минути Настроение, 31536000 секунди Обич.

Честит Трифон Зарезан и Св.Валентин!:)I love you:) Много,много целувки!

Честит Имен Ден!Да си жива и здрава и... много успехи!

Името ти свято днес да бъде то полято с руйно вино,песни,танци,веселба и така до сутринта!

На теб приятелко любима желая светли дни,
желая ти букет от рози и сбъдване на всичките мечти!
Животът ти да бъде пълен с радост, да бъде свидна твоята мечта,
желая ти прекрасна младост от името на ЛЮБОВТА!


Името ти свято днес да бъде то полято с руйно вино,песни,танци,веселба и така до сутринта!

Очите ти от щастие да греят,
в сърцето ти любов да затрепти
и всички птички на света да пеят,
защото днес празнуваш ти.

Букет от нежни пожелания, дарила бих ти с две ръце, щастие и радост желая ти от все сърце! Живот и здраве, любов и дълги дни и нека с рози е окичен живота ти до старини!

Грижи и неволи забрави,
празника с усмивка посрещни!
Дните да минават и да не тежат,
годините да се трупат, но да не личат
Гласувай:
0
0Следващ постинг
Предишен постинг

1. ady - :))))))))))
29.11.2006 16:20
:))))))))))))))
цитирай
2. анонимен - adyn
12.12.2006 15:15
mn gotinki spomencheta :}
цитирай
3. анонимен - gt63
13.12.2006 12:11
opraite si cvetovete malko!! :)
цитирай
4. анонимен - Ти си такъв, каквото е твоето силно ...
18.12.2006 21:26
Ти си такъв,каквото е твоето силно вътрешно желание!Каквото е то-такава е волята ти!Каквато е тя-такива са делата ти!Каквито са те-такава е съдбата ти!!!
цитирай
5. анонимен - hhahahha qki sa ama nqma tov adet az ...
22.12.2006 16:58
hhahahha qki sa ama nqma tov adet az tqasq
цитирай
6. анонимен - ku4kata
25.12.2006 01:17
mngo sa prosti ebasi prostite pojelaniq
цитирай
7. анонимен - JaSiTo
29.12.2006 15:12
mn sladki i mn mili pojelaniq mojete da namerite tuk! No mojebi ako bqhte izbrali drug cvqt za fon 6tete da e mn po-dobre -i vse pak se nadqvam da go napravite ,da zaminite tozi gaden fon s drug ,dostat14no ni e siv jivota ,4e i tuk fona da e siv ,,,,
цитирай
8. анонимен - :):):):):):):):):):):)
10.01.2007 16:15
mnogo sa hubavi4ki,a tezi koito ne gi haresvat prosto gi e qd,4e nikoi ne im e pojelaval takiva ne6ta!
цитирай
9. анонимен - bad boy
29.01.2007 12:00
biva gi
цитирай
10. анонимен - DeNi4kA
01.02.2007 19:27
super sa
цитирай
11. анонимен - mi gotini sa!!!!
10.02.2007 11:25
mi gotini sa!!!!
цитирай
12. анонимен - Poli
10.02.2007 17:09
mn qki pojelaniq!
цитирай
13. анонимен - mimi
11.02.2007 16:31
ami mn sa qki ama slojete i za sv.valentin :)
цитирай
14. анонимен - mimi4ka
12.02.2007 12:49
mn sa qki zatova gi gledam ma da slojitei za sv valentin ne6ti4ko da ima
цитирай
15. анонимен - mimi4ka
12.02.2007 12:49
mn sa qki zatova gi gledam ma da slojitei za sv valentin ne6ti4ko da ima
цитирай
16. анонимен - toni
15.02.2007 19:00
mn sa qki vsi4kite
цитирай
17. анонимен - moni
27.02.2007 12:02
awe podredete gi malko teq pojelaniq !!!!!! i opravete cvetovete malko ty sas sinio ty sas 4erno kakva e taq rabotq?!?!?! ina4e sa mnogo qki4ki
цитирай
18. анонимен - anonimna
27.02.2007 15:52
super sa pojelaniqta!sega ste znam,za vseki povod ste izpolzuvam va6e pojelanie.pove4eto sa super originalni!
цитирай
19. анонимен - Gang_Boy
27.02.2007 19:20
mn sa qki ama zlojete i za 8 mart
цитирай
20. анонимен - mnenie
08.03.2007 13:00
ne sa lo6i!na men mi haresaha nqkoi ot tqh.ama nqkoy sa mn tapi i prosti.
цитирай
21. анонимен - mn sa hubavi
08.03.2007 15:11
strahotni sa ama da slojite i za 8-mi mart :))))))))))))))))))
цитирай
22. анонимен - Reni4ka
09.03.2007 11:43
Mnogo sa si hubavi daje pojelaniqta.Horata koito ne im haresvat prosto zavijdat 4e na tqh nikoga ne sa im pojelvali takiva hubavi ne6ta. :) :) :)
цитирай
23. анонимен - naistiha sa hubavi
13.03.2007 10:14
Hubavi pojelaniq ima v toq sait :)
цитирай
24. анонимен - moni
13.03.2007 13:50
Hybavi sa naistina ama podredete gi naistina malko i ttrqbva da opravite cvetovete i pysnete pove4e za rojdeni dni
цитирай
25. анонимен - :)
14.03.2007 12:23
Mn me kefqt i produljavaite o6te da pi6ete!:)
цитирай
26. анонимен - 4estit rojden den
14.03.2007 13:32
mnogo sa gotini ama ima nekoi koito sa mnogo obiknoveni
цитирай
27. анонимен - anonimen
18.03.2007 22:24
mn gotini pojelaniq:)
цитирай
28. анонимен - mun4eto
21.03.2007 12:39
naistina namerix tova koeto mi trabva6e blagodarq vi!:)
цитирай
29. анонимен - sLADI4KA`
21.03.2007 16:44
TNXXXXXXX
цитирай
30. анонимен - fashionkata
26.03.2007 12:57
mnogo mi dopadat i sa mnogo interesni
цитирай
31. анонимен - anito
27.03.2007 15:30
super qki pojelaniq
цитирай
32. анонимен - xoxooxx
30.03.2007 22:31
lele tiq pojelaniq sa super we hora!
цитирай
33. анонимен - mnogo sa gotini, mnogo me kefqt!!!
31.03.2007 17:57
mnogo sa gotini, mnogo me kefqt!!!
цитирай
34. анонимен - В живота те срещнах случайно, и в...
31.03.2007 22:59
В живота те срещнах случайно, и влюбих се в тебе безкрайно, че те обичам няма съмнение да те забравям нямам намерение
цитирай
35. анонимен - Човек, който не знае да мълчи, не ...
31.03.2007 23:04
Човек, който не знае да мълчи, не знае да говори!!! Глупавите хора се радват на казаното, а умните се ровят в чутото
цитирай
36. анонимен - stavat kogato nqma kakvo da izmisli6
01.04.2007 12:32
super sa
цитирай
37. анонимен - aleksandra
01.04.2007 16:34
e mnogo si gi biva pove4eto
aplodismenti:))
цитирай
38. анонимен - :))))))
02.04.2007 01:03
mnogo sa hubavi pojelatiqta:)))))))))))
цитирай
39. анонимен - nina
03.04.2007 00:09
ole,spasihte me!pojelaniqta sa mnogo qki!vednaga kato poglednah i namerih tova koeto mi trqbva6e!
цитирай
40. анонимен - xxx
04.04.2007 10:03
some love many some love two but i love one and this is you
цитирай
41. анонимен - super sa
04.04.2007 13:32
super sa
цитирай
42. анонимен - benittabeni
07.04.2007 21:46
ami namerix kakvoto tarsq.Blagodarq:)
цитирай
43. анонимен - Mnogo tenks
10.04.2007 21:42
Mnoo vi blagodarq mnogo mi pomognaxa
цитирай
44. анонимен - strahotni spomeni
12.04.2007 18:27
strahotni spomeni
цитирай
45. анонимен - bibi
12.04.2007 18:30
mnogo hubavi pojelaniq
цитирай
46. анонимен - georgi
12.04.2007 18:32
blagodarq vi saob6teniqta sa neveroqtni.Mnogo mi pomognahte
цитирай
47. анонимен - deni
12.04.2007 23:25
budi v jivota 4ovek,tursi v jivota 4ovek,jivota e xubav i lek,kogato obi4a6 i si obi4an 4OVEK!!!
цитирай
48. анонимен - LeN4EtYyYYyY
16.04.2007 13:15
MnOOoOoO QkI NE VsI4Ki AmA.....~
цитирай
49. анонимен - Cvety
17.04.2007 15:59
MNOO qko saitche
цитирай
50. анонимен - jeni
22.04.2007 17:57
xubavi pojelaniq
цитирай
51. анонимен - viki
29.04.2007 13:17
zdraveite kato izklu4im tova,4e mnogo ot pojelaniqta sa stari i banalni, mnogo ot tqh mi haresah!
цитирай
52. анонимен - ami gore dolu stavam
02.05.2007 12:35
nqkoi ot pojelaniqta mi xaresaxa no moje i da se izmilql mn po originalni ot tezi
цитирай
53. анонимен - desitot
03.05.2007 09:58
mn sa hubavi i orginalni!mn mi pomognaha!;)
цитирай
54. анонимен - ^sladkata^
03.05.2007 18:05
eto i edno ot men :)
"Честит празник миличко!!!Пожелавам ти леки запивки,много усмивки,здраве в изобилие и много любов до безсилие!!!"
цитирай
55. анонимен - pakita
06.05.2007 13:12
sladki sa dam =>
цитирай
56. анонимен - :)
09.05.2007 15:23
qko :P
цитирай
57. анонимен - aninka
09.05.2007 23:27
evala!!strahotni pojelaniq ..produljavaite vse taka!!:))
цитирай
58. анонимен - tapata
12.05.2007 00:04
iofdtjy[fxoghkj]s9truy]xpkdjgmb[]iopsfujyh]piodgfhj'lxckvbmifghuj
цитирай
59. анонимен - obi4am da akam
12.05.2007 00:07
ako 6te edin pat nqkoi napi6e ne6to 6te go izdriskam naakani takiva sa6to i nakendzani nevilie sram be mirizlivi stiga ste srali mnoo ste tapi 4ak mi sa draifa aii ko 6a sa zanimaaam
цитирай
60. анонимен - nelly
12.05.2007 19:52
mn sa hubavi br na teq koito sa gi pisali :))
цитирай
61. анонимен - Iva
13.05.2007 19:52
Mnogo qki pojelaniq!4udesni sa:}:}:}:}:}:}:}:}:}:}:}:}:}:}:} Opredeleno var6at rabota!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
цитирай
62. анонимен - ^sladkata^
14.05.2007 16:01
jestoki sa!!!!!!! var6at rabota ;)
цитирай
63. анонимен - super sa
19.05.2007 17:09
blagodarq dobre 4e bqha te mnogo mi pomognahte
цитирай
64. анонимен - lo6ata_didi
21.05.2007 00:22
mnoo qki pojelaniq imate.kogato 4ovek se 4udi kakvo originalno i ve4e ne banalno da pojelae na nqkoi svoi priqtel tuk moje da go nameri:)))
цитирай
65. анонимен - DJeSa
25.05.2007 14:14
Mi kakvo da vi kaja bih kazala che sa hybavi no prekaleno sa iztarkani vav vseki edin sait pishete edni i sashti pak kato gledam tova e chisto copy ot dr saitove i moje bi i zaradi tova ne sa vi podredeni shtot kakvoto ste nameri ste go copy i slojili tova ne sa orginalni pojelania!
цитирай
66. анонимен - ^deskata^^
25.05.2007 20:44
emi ko da kaja osven 4e sa hubavi no ne sa ne6to novo i po razli4no,no stavat:)))
цитирай
67. анонимен - maniaka
26.05.2007 23:21
mi moga da kaja 4e sa hubavi,vqrno e 4e se povtarqt no si zaslujavat:)
цитирай
68. анонимен - sladuri
26.05.2007 23:25
tenx!!!namerih to4no kakvoto mi trqbva6e:)))
цитирай
69. анонимен - kriska m
27.05.2007 22:38
mn sa sladurski,tezi koito ne sa dovolni sa mn glupavi:)
цитирай
70. анонимен - super
31.05.2007 14:24
mnogo qki pojelaniq . prosto sa super na koito ne mu haresat - nqma vkus!
цитирай
71. анонимен - mn sa qki naistina :]
03.06.2007 16:12
mn sa qki naistina :]
цитирай
72. анонимен - JOKER
03.06.2007 16:14
po-xubavi ne namerix, tova sa nai-qkite :]
цитирай
73. анонимен - vivityyyyyyyyy
04.06.2007 23:59
Mnoo sa qki..tez koito mnoo kritikuvat sa takiva det tyrsqt samo da sa zaqjdat ama...ne obryshtai vnimaniq..Mnoo sa qki i az si svalih dosta ot tqh :P~
цитирай
74. анонимен - aleksito :P
05.06.2007 20:51
IMA I XUBAVI ,NO POVE4ETO SA PULNA SKRUB.......
цитирай
75. анонимен - rosi
08.06.2007 13:34
mn sa hubavi pojelaniqta naistint no nqma li kato za posleden u4eben den?
цитирай
76. анонимен - rosi
08.06.2007 13:34
mn sa hubavi pojelaniqta naistint no nqma li kato za posleden u4eben den?
цитирай
77. анонимен - rosi
08.06.2007 13:34
mn sa hubavi pojelaniqta naistint no nqma li kato za posleden u4eben den?
цитирай
78. анонимен - rosi
08.06.2007 13:34
mn sa hubavi pojelaniqta naistint no nqma li kato za posleden u4eben den?
цитирай
79. анонимен - rosi
08.06.2007 13:34
mn sa hubavi pojelaniqta naistint no nqma li kato za posleden u4eben den?
цитирай
80. анонимен - alex
14.06.2007 13:07
pojilaniqta sa mngo hubavi
цитирай
81. анонимен - tani4ka
19.06.2007 20:19
eeeeeeeeeeee bravo be,ne6to svqstno da se nameri.BRAVO
цитирай
82. анонимен - az
23.06.2007 13:09
dobri sa
цитирай
83. анонимен - didanka
23.06.2007 13:38
na men mnoo mi haresvat, a na tea kudeto ne im haresva sa ludi
цитирай
84. анонимен - mnogo originalni pojelania
23.06.2007 13:47
blagodaria svur6ihami rabota niakolko puti,no tezi koito gi kritikuvat neznam 6te nameriat li ne6to po originalno i edvali 6te izmisliat ne6to po taka
цитирай
85. анонимен - mnogo qki
28.06.2007 17:52
blagodarq za 4ydnite pojelaniq
цитирай
86. анонимен - :))))))))))))))))))
02.07.2007 14:01
strahotwn sait i strahotni pojelaniq:PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP
цитирай
87. анонимен - {}{}{}{}
07.07.2007 12:53
mnogo sa qki! bravoooo!
цитирай
88. анонимен - ?!
14.07.2007 15:37
be da,ama...ne sa originalni-opredeleno!
цитирай
89. анонимен - kefqt me, ama az moa i better:) :PPP
15.07.2007 16:16
kefqt me, ama az moa i better:) :PPP
цитирай
90. анонимен - desita
15.07.2007 17:55
mnogo qko e ima nqkoi ot tqx mogo smotani
цитирай
91. анонимен - anita
15.07.2007 17:56
ave da vai te o6te xaide mogo mi xaresvat :)
цитирай
92. анонимен - mikika
15.07.2007 17:57
mnogo tpo :)
ve xora sabodete se malko vzemete se v race i izmislete poxubavi ne6ta
цитирай
93. анонимен - VIKTORIQ
08.08.2007 13:26
:)
цитирай
94. анонимен - maceto
29.08.2007 19:41
mnogo sa gotini kefat me
цитирай
95. анонимен - ssssssssss
04.09.2007 22:25
na men opredeleno mng mi haresaha,gotini sa
цитирай
96. анонимен - Juji :)
07.09.2007 19:42
Mn qki pojelaniq ima ;]
цитирай
97. анонимен - qko e
09.09.2007 13:38
qko e
цитирай
98. анонимен - sladkoto_pilence_
26.09.2007 21:05
mn krasivi pojelaniq mn vi e xybav saita:)))))
цитирай
99. анонимен - t1paciteeeeeeeeee
28.09.2007 01:30
mnogo t1pi pojelaniq imatuka ve koito gi e pisal da go duha ve 6ivi sa i na negramotnite hora
цитирай
100. анонимен - ivinka
28.10.2007 09:47
dobre 4e ste vie za6toto ina4e ne znaq kakvo 6tqh da pravq....
цитирай
101. анонимен - mimoza
21.11.2007 14:19
mnogo sa gotini no ako ima o6te nqma da e
losho
цитирай
102. анонимен - plamitYyY
02.12.2007 09:44
MNO IAKI SPOMEN4ETA MA NAISTINA TRIA SA MALKO POVE4E MNO SA IAKI MNO MI POMOGNAXA I MNO MNO MNO SA SLADKI SI4JKI
цитирай
103. анонимен - hahj
03.12.2007 14:23
emi gotini pojelania
цитирай
104. анонимен - GaB4YyyY
01.01.2008 02:31
E BaSiIi TaPiTe PoJeLaNiq !! PfFfF BuZa Da Sa IzDrAIfA66666
цитирай
105. анонимен - НИНЕЛ
01.01.2008 21:19
Ч.Р.Д.БЪДИ ПРЕКРАСНА,БЪДИ ДОБРА,БЪДИ НАЙ ЩАСТЛИВАТА ЖЕНА,ОБИЧАНА И ЖЕЛАНА!НА ТОЗИ ДЕН И ЗА НАПРЕД ЖЕЛАЯ МНОГО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ!НАЗДРАВЕ :)
цитирай
106. анонимен - ne e lo6 saita samo mako pove4e da ...
03.01.2008 17:43
ne e lo6 saita samo mako pove4e da ima
цитирай
107. анонимен - qncheto
04.01.2008 19:43
mn qki pojelaniq :):):)
цитирай
108. анонимен - :))
06.01.2008 14:24
az vseki pat ot tuk vzimam pojelaniq za praznici mn hubav sait
цитирай
109. анонимен - pojelanie
11.01.2008 12:30
straxotnisa
цитирай
110. анонимен - voices
12.01.2008 15:26
super super qki sa vsi4kite pogelaniq.P.S vednaga namerih tova koeto tarsih.
цитирай
111. анонимен - vanesa
15.01.2008 20:28
mn sa interesni
цитирай
112. анонимен - sitrin
25.01.2008 23:41
haresvat mi:)
цитирай
113. анонимен - seksi
07.02.2008 14:18
mnogo sa xybavi
цитирай
114. анонимен - pojelanie
07.02.2008 20:28
pojelaniqta za rojden den sa mnogo gotini nai mnogo mi haresva : nai vajnoto e jenite da te haresvat a myjete da te yvajavat ostanalite ne gi misli i da pie6 qko za6toto praznik bez vodka e kato titanik bez lodka
цитирай
115. анонимен - 4. R. D
08.02.2008 10:04
ko6ni4ka sus rozi,celuvki ot men pozdravqvam te mila za rojdeniq ti den
цитирай
116. анонимен - mnogo qko
10.02.2008 13:44
mnogo hubavi pogelania za imen den mnogo mi pomogna tenks!
цитирай
117. анонимен - e tva sa nai qkite pojelaniq
11.02.2008 13:07
e tva sa nai qkite pojelaniq
цитирай
118. анонимен - pojelanie
12.02.2008 18:39
qki sa ,a ma ima mnogo liobovni
цитирай
119. анонимен - polelanie
12.02.2008 18:40
mnogo sa qki
цитирай
120. анонимен - @!#B#@$^*or
13.02.2008 22:11
mn mn e tapo samo prostotii mn se :@
цитирай
121. анонимен - mn qko
14.02.2008 15:46
super sa pojelaniqta i ima za vseki praznik po pojelanie na teq hora det sa gi izmislili im kazvam bravo i gi savetvam da praqt o6te takiva qki pojelaniq!
цитирай
122. анонимен - Pederasi i Lesbiiki
14.02.2008 16:45
Ебе те се в газа,копелета мрасни,с тапните си,заврете си ги отзад!!!
цитирай
123. анонимен - azzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz tva sam si az
19.02.2008 17:41
mn sa qki
цитирай
124. анонимен - me :P
20.02.2008 23:00
ami..hubavo e 4e nqkoi se e setil da gi napi6e 6toty ina4e ako trqq sami da gi mislim...mn vreme 6e otneme e sq moita averkaima6e rd....napraih i karti4ka (sama!!!) i prepisah pojelaniety za krakata i garloty... smqtam 4e 6e se zaradva... :) :) :) mersi mnoy
цитирай
125. анонимен - usmivka
22.02.2008 16:53
dobre izmisleno, mn s1m dovolna v momenta sa mi nujni
цитирай
126. анонимен - keff
01.03.2008 11:18
ami 4estno kazano biva
цитирай
127. анонимен - qko
01.03.2008 18:31
super e tozi koito go e ka4il i izmislil
цитирай
128. анонимен - deni
07.03.2008 10:53
POJELANIQTA SA STRAHOTNI.VSICHKITI HARESAHA.SUPER STE
цитирай
129. анонимен - МнОгО сЛаКи СпОмЕнЧеТа!!!!!
07.03.2008 20:48
МнОгО Ми хАрСвАт СпОмЕнЧеТа тА! И сА МнОгО СлАдКи!!! МНОГУ МЕ КЕФАТ!!! СаМо ТаКа!!!:)))))))))))))))
цитирай
130. анонимен - tyzara
08.03.2008 10:22
mi qki sa no ne vsi4ki
цитирай
131. анонимен - asd
09.03.2008 10:45
stavat :) :) :]
цитирай
132. анонимен - na vsqkade edni i sa6ti
10.03.2008 16:36
na vsqkade edni i sa6ti
цитирай
133. анонимен - ne sa lo6i
19.03.2008 17:27
mn se povtarqt ae smenete gi malko
цитирай
134. анонимен - neznam
26.03.2008 12:38
mn zle vs samo se kopirat 6to ne izmislite ne6to po razli4no?
цитирай
135. анонимен - .........................................................................................
27.03.2008 21:15
super
цитирай
136. анонимен - celuvkata
27.03.2008 21:17
mn sa malko
i nqkoi sa sku4ni
цитирай
137. анонимен - celuvkata
27.03.2008 21:19
no mi haresvat
цитирай
138. анонимен - celuvkata
27.03.2008 21:20
celuvki
цитирай
139. анонимен - celuvkata
27.03.2008 21:23
Целувките ти сладки като мед пробуждат Любовта в душата ми от лед!
цитирай
140. анонимен - celuvkata
27.03.2008 21:27
Любовта е чувството, което чувстваш когато си почувствал, че чувстваш чувството, което никога не си почувствал!
цитирай
141. анонимен - az
27.03.2008 23:14
abe gore dolu biva ama ne bih raz4itala mn mn
цитирай
142. анонимен - vikenceto
29.03.2008 19:52
mn qkoo :)
цитирай
143. анонимен - az
07.04.2008 17:58
mn qkooooooo
цитирай
144. анонимен - Qnica
09.04.2008 23:46
super sa pojelaniqta,na koito ne mu haresvat da si izmisli po - dobri.
цитирай
145. анонимен - dani
12.04.2008 12:53
ok sa si,e nqkoi sa lakoni4ni ama kato cqlo dobre
цитирай
146. анонимен - sasa
14.04.2008 12:51
samo da prai6 seks
цитирай
147. анонимен - sasa
14.04.2008 12:51
samo da prai6 seks
цитирай
148. анонимен - pff
19.04.2008 18:00
mn zlee...samo deto si zagubih vremeto da gi cheta........ujasSs!!!Napishete neshto po originalno we...
цитирай
149. анонимен - xax
24.04.2008 11:05
mn qko mn sa qki vs tam1n t1rseh eidn i si go namerih i s1jalqvam am ne e p1lna zaguba na vreme kakto mislqt nqkoi br br super si e vs ai bYe ByE ot men {}{}{} prod1ljavaite v s16tiq duh {}{}{}
цитирай
150. анонимен - rojden den
26.04.2008 16:23
moje i malko po hubavi pojelaniq za lubovta
цитирай
151. анонимен - anonimen
27.04.2008 18:39
super
цитирай
152. анонимен - Tctc
29.04.2008 23:37
Slojete samo nekoi po tai ot sin primerno na maika si za rd to ili pak ot dashterq na maika si ... ama ina4e saita e qk ima qki4ki pojelania be gotino e nemam pritencii :P koito ne go xaresva da si narapvi po qk
цитирай
153. анонимен - Tctc
29.04.2008 23:37
Slojete samo nekoi po tai ot sin primerno na maika si za rd to ili pak ot dashterq na maika si ... ama ina4e saita e qk ima qki4ki pojelania be gotino e nemam pritencii :P koito ne go xaresva da si narapvi po qk
цитирай
154. анонимен - .
05.05.2008 23:33
si4kite sa mnogo xybavi no nqma takova kakvoto az tarsq.samo da bqxa malko po podredeni 4e nemoga xvana kraq na pojelaniqta ina4e sa syper :)
цитирай
155. анонимен - anonimen
08.05.2008 21:58
vsi4ki sa mnogo qkai
цитирай
156. анонимен - super
09.05.2008 18:46
e mi super sa!
цитирай
157. анонимен - ....
15.05.2008 19:32
kf0oo staaaa :D
цитирай
158. анонимен - mnogo sa qki
21.05.2008 23:43
mnogo sa qki
цитирай
159. анонимен - veni
21.05.2008 23:44
mnogo sa qki i gotini nali be xora!!!
цитирай
160. анонимен - jaklin
21.05.2008 23:46
mnogo sa qki s nai-dobrata mi fr. gi 4etem vseki den
цитирай
161. анонимен - jaklin
21.05.2008 23:46
mnogo sa qki s nai-dobrata mi fr. gi 4etem vseki den
цитирай
162. анонимен - qki
21.05.2008 23:47
egati qkite pojelaniq menoga da se na4eta.
цитирай
163. анонимен - dada
21.05.2008 23:49
dada kakvo govorite 4e ne sa xubavi pojelaniqta.mnogo sa si dobre!!!9(be)
цитирай
164. анонимен - jaklin i neinata fr.
21.05.2008 23:49
mnogo ama mnogo sa qki i za tova s moita fr. gi 4eteme v momenta i ako se 4ydite tqv e vanesa ot 3a
цитирай
165. анонимен - dhchj
21.05.2008 23:50
hdtg njyftgfy
цитирай
166. анонимен - super pojelaniq
22.05.2008 14:06
nqkoi pojelaniq sa SUPER ama drugi ne 4ea tolkova
цитирай
167. анонимен - ol
26.05.2008 13:44
super
цитирай
168. анонимен - kroela de Vil
28.05.2008 11:23
pojelaniqta sa neveroqtni eto dori v momenta se vuzpolzvam ot tqh i sam mnogo dovolna ot rezyltata kogato vidq ysmivkite na licata na moite lybimi hora!!!!
цитирай
169. анонимен - super
28.05.2008 13:49
super
цитирай
170. анонимен - Hop Trop
29.05.2008 09:17
Eee evalarka xaxa tukmo mi trea6e dobro pojelanie za B-day axax dobre 4e vi iznamerih axax RAZKRITI STE! :D:D
Brao,brao mn dobre ama verno podredete malk saita axaxax :D
цитирай
171. анонимен - koki
21.06.2008 20:03
mn sa qkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii br
цитирай
172. анонимен - Pepi
26.06.2008 19:25
Mnogo gotin sait ima mnogo hubavi pojelaniq :)
BRAVO!
:)
цитирай
173. анонимен - bez
05.07.2008 12:56
mnogo e gotin saita i pojelaniqta su6to strahotnisa bravo..........
цитирай
174. анонимен - ku4kite_skandalni
12.07.2008 20:50
mnoy sa qki
цитирай
175. анонимен - malka_kurvi4ka
13.07.2008 20:24
pozdarvite sa dobri i pomagat kogato ne se se6tame za nikakvi pojelaniq.pozdravi na vsi4ki
цитирай
176. анонимен - `` RiRi ``
23.07.2008 14:40
Spomenchetata sa mn qki i mi pomognaha..zashtoto ytre edna fr ima r.d i se chydih kakvo da i pojelaq,no veche reshih..ms mnogo za pomoshta.. :) yspehcheta ;)
цитирай
177. анонимен - `` RiRi ``
23.07.2008 14:41
Iskah da kaja..pojelaniqta.. :)
цитирай
178. анонимен - zdr
28.07.2008 21:43
molq vi da mi pomognete da napisha edno pojelaQNIe ot moreto
цитирай
179. анонимен - syper
29.07.2008 18:41
mnogo mi xaresvat !
цитирай
180. анонимен - ooooooo nz wa
15.08.2008 10:18
mi gotini ssa pojelanicata ne gi do4etoh si4ki stotot sa baq ama s agotinki i me kefat ii nz wa super sa waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa \m/
цитирай
181. анонимен - otnosno vsi4ko
11.09.2008 22:34
ima nqkoi pravopisni gre6ki ima i nqkoi xubavi i nqkoi mn tapi ama e gotin saita a otnosno fona vsi4ko si e nared moje nqkoq figurka da se dobavi no ina4e vsi4ko e qko
цитирай
182. анонимен - otnosno vsi4ko
11.09.2008 22:34
ima nqkoi pravopisni gre6ki ima i nqkoi xubavi i nqkoi mn tapi ama e gotin saita a otnosno fona vsi4ko si e nared moje nqkoq figurka da se dobavi no ina4e vsi4ko e qko
цитирай
183. анонимен - otnosno vsi4ko
11.09.2008 22:34
ima nqkoi pravopisni gre6ki ima i nqkoi xubavi i nqkoi mn tapi ama e gotin saita a otnosno fona vsi4ko si e nared moje nqkoq figurka da se dobavi no ina4e vsi4ko e qko
цитирай
184. анонимен - otnosno vsi4ko
11.09.2008 22:34
ima nqkoi pravopisni gre6ki ima i nqkoi xubavi i nqkoi mn tapi ama e gotin saita a otnosno fona vsi4ko si e nared moje nqkoq figurka da se dobavi no ina4e vsi4ko e qko
цитирай
185. анонимен - otnosno vsi4ko
11.09.2008 22:34
ima nqkoi pravopisni gre6ki ima i nqkoi xubavi i nqkoi mn tapi ama e gotin saita a otnosno fona vsi4ko si e nared moje nqkoq figurka da se dobavi no ina4e vsi4ko e qko
цитирай
186. анонимен - ju
13.09.2008 02:22
-----<-----@ bravooooo
цитирай
187. анонимен - malina
08.10.2008 14:18
ima mnogo hubavi,no se povtarqt
цитирай
188. анонимен - za Renichka
26.10.2008 14:06
Trai ma ku4ko!
цитирай
189. анонимен - venko 1
10.12.2008 19:58
mnogo blagodarq na horata koito sa napisali tezi pojelaniq naistina sa mnogo hubavi
цитирай
190. анонимен - lenincetyy
30.12.2008 20:44
mn sa qki....abe da si go kajem kakto si e ama do nqkade sa gotini ama do nqkade sa tapiiiii....prosta sa iztarkaniii i mn stari.....soriii ame ne me kefat
цитирай
191. анонимен - mn sa qki
06.02.2009 21:19
mn sa qki nekoi
:D
цитирай
192. анонимен - hubavi
06.03.2009 17:36
mnogo hubavi pojelaniq
super!
цитирай
193. анонимен - hgfhgjgh
08.03.2009 16:50
mn. qko
цитирай
194. анонимен - kdgngj
08.03.2009 16:53
lal mnogo e qko vij go i 6te razbere6 za kakvo ti pi6a
цитирай
195. анонимен - ssiissy
08.03.2009 17:13
da naistina sa mn hubavi = )
цитирай
196. анонимен - denito_benito
22.07.2009 20:01
mnogo qki pogelaniq
цитирай
197. анонимен - DesiTo
05.12.2009 19:21
Em...biva gi... :)
цитирай
198. анонимен - Stelity
14.02.2010 10:29
mn sa hubavi teq spomeni na koito ne mu ponasq da se iznasq
цитирай
199. анонимен - mnogo da qki pojelaniqta no nqkoi ...
05.03.2010 15:19
mnogo da qki pojelaniqta no nqkoi xora sa pisali gluposti
цитирай
200. анонимен - xi xi xi xi xi xi
05.03.2010 15:20
xi xi xi xi xi xi
цитирай
201. анонимен - inkata
06.06.2010 22:42
imasche pojelania koito mnogo ma iskefiha
цитирай
202. анонимен - sladuranataaaa
03.07.2010 14:43
gotinkii spomen4etaaa br
цитирай
203. анонимен - SUPER
16.03.2012 04:14
V PAYNER E OSTANALA SAMO EDNA PEVIZA ,I VSIAKA GODINA TYA VZIMA NAGRADITE-PRESLAVA,AKO PRODULJAVAT TAKA,NAISTINA SHTE OSTANE SAMO TYA V PAYNER!!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: shadeldeath
Категория: Забавление
Прочетен: 3483295
Постинги: 9
Коментари: 1407
Гласове: 417
Архив
Календар
«  Юли, 2018  
ПВСЧПСН
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Блогрол